KAUSER TIBOR

építész

Rólunk - LIGET Építész és Mérnöki Iroda
15366
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15366,bridge-core-2.7.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Rólunk

Irodánk

Építész műtermünk több, mint két évtizede szolgálja a hozzánk fordulókat. Bár irodánk a kisebbek közé tartozik, meg tudunk felelni a komolyabb kihívásoknak is.

 

Hosszú ideje széleskörű szaktervezői és szakértői kapcsolatokkal dolgozunk. Munkatársaink szakmai tapasztalata párosul az együtt dolgozott hosszú idővel, összeszokott, megbízható csapatot alkotva.

 

Megbízóinkkal meglévő jó kapcsolataink jelentik az igények megismerésének, a tartós partneri viszonyok felépítésének zálogát.

 

Mind személyi, mind technikai képességeinket tekintve törekszünk a folyamatos fejlődésre. Munkatársaink képzése elengedhetetlen feltétele a színvonalas munkának. Technikai hátterünket folyamatosan fejlesztve a legkorszerűbb eszközök állnak rendelkezésünkre a feladatok teljesítésére.

 

Mindezek együtt biztosítják azt a végeredményt, amelyre a megrendelő joggal számít.